Ten Cate ondergoed: kwaliteit van eigen bodem

Het Nederlandse ondergoedmerk Ten Cate gaat al sinds 1952 mee en met een reden. Het merk maakt kwalitatief hoogstaand ondergoed. Door met de tijd mee te gaan en te luisteren naar de wensen van de klant is Ten Cate ieder seizoen opnieuw in staat een collectie aan te bieden die rekening houdt met pasvorm en draagcomfort.

Ten Cate richt zich al jaren op naadloos ondergoed en door een uitstekende kwaliteit bieden zij een duurzaam product dat jarenlang meegaat. Niet alleen is de prijs-kwaliteitverhouding goed, ook de collectie is zeer uitgebreid. Voor heren varieert deze van boxers en slips in verschillende kleuren en modellen tot t-shirts, hemden en zelfs thermo ondergoed.

Voor iedere man wat wils

Ten Cate verdeelt haar assortiment aan ondergoed en shirts in drie series: Tender Cotton, Classics en Luxury Cotton. Iedere serie heeft zijn eigen kenmerken en dat betekent dat er voor iedere man wel iets te vinden is. De Tender Cotton-collectie is vervaardigd uit 92% katoen en 8% elastaan die zorgen voor een zachte touch. Deze collectie richt zich met name op een ‘jongere’ doelgroep. In tegenstelling tot de Classics-collectie, die meer klassiekere items bevat. De Classics-items zijn gemaakt van 100% katoen. Door het weglaten van zijnaden wordt het draagcomfort verbeterd. De Luxury Cotton-collectie kan gezien worden als, zoals de naam al suggereert, de meest luxe collectie. De ultrasofte kwaliteit wordt gecreëerd door een combinatie van 46% katoen, 46% modaal en 8% elastaan. De slogan voor deze collectie, ‘style = simplicity’, benadrukt bovendien hun enorme gevoel voor stijl.

Model poserend in Ten Cate ondermode En Ten Cate gaat met de tijd mee. Want voor de zomer van 2016 brachten zij de Ten Cate Spring Safari-collectie uit, bestaande uit boxershorts in hippe en kleurrijke prints, van jungle blue tot scratch white.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *