keukenschort

Keukenschorten voor barbecue en keuken

De liefhebber van koken heeft standaard een keukenschort in de keuken hangen. En nu het barbecueseizoen weer is begonnen heeft de enthousiaste barbecuer nog een extra schort voor bij de barbecue. Dat is meestal een apart schort, omdat deze doorgaans viezer wordt en ook tegen hoger temperaturen kan.

Keukenschort voor barbecue

Een keukenschort voor de barbecue is vaak van een ander materiaal dan een standaard keukenschort. Dat is gebruikelijk, omdat barbecues direct vuur hebben en hogere temperaturen over een groot oppervlak, met af en toe ook echte vlammen er uit. Hier moet je keukenschort tegen bestand zijn. Een standaard keukenschort staat dan gelijk in de fik. Daarom worden materialen gebruikt als leder, suede, canvas en skaleer. Daar krijgt het vuur minder snel vat op en bovendien zijn deze keukenschorten makkelijk schoon te maken.

Keukenschort voor in de keuken

In de keuken sta je niet in direct contact met vlammen en vuur en verloopt het bakken en grillen vaak iets gecontroleerder. Daarom kun je prima een standaard keukenschort gebruiken die je beschermt tegen de spetters uit de koekenpan. Katoen en polyester zijn de meest gebruikte materialen voor het keukenschort voor in de keuken.

Gusta Keukenschort kopen

Je kunt beide soorten keukenschorten kopen bij VanKaarstotServet. De meeste schorten zijn van het merk Gusta. Gusta is een degelijk merk met mooie designs en trendy kleuren. Zowel voor bij de barbecue als voor in de keuken kun je mooie Gusta Gusta Keukenschorten kopen in deze shop. Bovendien kun je er terecht voor allerlei mooie keukenaccessoires en handige BBQ-accessoires.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *